Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 19-Jan-2009 03:47 Email | Share | Bookmark
Daytrip to Cameron Highland 18/1/09

utk uncle johnie
ni pun
dan ni
ni jugak
 
apa menatang tu dam
mati2 ibu ingat dog
ropenye ba alip ba ya
Hubbyku tiba2 mengajak ke CH dr itu hari lg. I tanya nk buat apa, "tu hari masa nak beranakkan Adam pun kita pi CH, kali ni pun pegi jugakla, boleh beli bunga". Aik.........bunga?? Hmm sejak akhir2 ni dia rajin belikan i bunga eg bunga kekwa (mcm bunga cina bwk pi jirat plak kan), pas tu i request bunga ros dia beli 3 kuntum je sbb mahai. So kat CH smlm, 3 dozen rm 10 tu dia belikan huhuhu.........

Actually sbb keduanye yelah pasal kwnnye yg bernama Johnie tu nk survey jalan ke CH, nanti nk bawak aweks pigi ahaks..........

Kat Bharat tea, mak buyung ni termengah2 naik ke atas tu, nk amik gambo nye pasal.........fuhhhhh


Beli teh stoberi & blackcurrant...hmm shedap.....


Adam dok main Uncle Johnie nye camcorder..seriau kot jatuh anak oiiiiiiiiii


Kat smoke house, tak sah le kalu tak snappo kat phone booth lama ni kan


Bunga2 cintan


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net