Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Nov-2007 09:23 Email | Share | | Bookmark
Balik Kg- Wedding

 
 
 
View all 6 photos...
Last wk punya cerita...adam & co balik kg. Pengantin pompuan ni sepupu bapak adam, harusla balik...........


Adam & sepupu sepapatnya............


badan dah kurus tp pipi menten tembam...


Thursday, 25-Oct-2007 07:20 Email | Share | | Bookmark
Diari Ramadhan & Raya Adam

uci..smile
mamak & dina
cik dut & dina
View all 18 photos...
1st day sampai kg berbuka kat rumah uci, esoknya kenala berbuka dgn embah plak......tp bapak adam buat kojo gilo, berbuka kar railway haiyo...........


Balik kg, kalu x de agenda mandi sg memang tak sah le. Tak tau nape budak kecik ni, asal jumpa sungai je mesti mandi bolen..........malula huhu.........

Adam & baju "mesjid" shocking pink nya...dia panggil baju melayu tu baju mesjid. Agaknya selalu tengok org pi masjid pakai baju melayu le tu . Dia tgh syok buaikan sepupunya.........Hai tak sabor nk beradik dia nih


Friday, 19-Oct-2007 03:10 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya



24/10/07
Selamat Hari Raya semua.............tak sempat nk upload gambar raya lg. Tak de la byk mana pun, adala sekeping dua je.

Minggu ni minggu terakhir keja kat opis skrg ni, manyak yg kena di handover, update etc . Next wk dah stat kat tmpt baru. Hmmm.......cemana le eh environment tmpt baru senang tak nk update FP ahaks....

Btw theme pink ni kebetulan.......kalau ikutkan kitaorg tak penah ada theme pun. Baju adam shocking pink tuh, makcik dia yg belikan. Kita dok kirim light pink, skali tu dia..... tershock den dibuatnya . Suamiku tu pulak, kalu ikutkan dia memang nak pakai baju melayu lama je...skali bila dah balik kg dia bleh tertinggal baju melayu tu. kenala pi carik sehari sblm raya. kebetulan mau plak dia baju pink tu walopun kulitnya golap hahahaha


Thursday, 4-Oct-2007 08:10 Email | Share | | Bookmark
Anakku ku mati kutu & Salam Aidil Fitri



Kebelakangan topik pi kerja selalu p'bualan antara adam & ibunya

Adam: ibu nak pigi mana
Ibu: Keje
Adam: Ibu tak payahla keje
Ibu: Nape?
Adam: Ibu jaga adam je, biarla pak je keje
Ibu: Erkkkkk

Aduhai anakku.........terkedu dibuatnya 1st time dia kata tak payah keje, dok umah jaga dia je. Hmmm..........blum besar lg, dah pandai timbulkan bab ni...

from an's mypace. masa phtoshoot dgn kc & an. kembang² idong adam dok main kejar² dgn an..



Selamat Menyambut Hari Raya kpd semua kwn², maaf zahir batin. Kami nak gerak balik kg esok mlm (9/10/07). Pandu cermat, jiwa selamat ye semua...Kpd sesiapa yg ada terlps ke Gopeng, Ipoh dan sekitarnya, kalau sudi jemputla beraya kat rumah. Tel dulu ok..kang kot tak de kat umah haru plak


Friday, 21-Sep-2007 06:21 Email | Share | | Bookmark
Selamat Berpuasa...

Gambar hiasan, freebie dicilok disini



Sepanjang bulan puasa ni, tak sempat lg nak masak apa² yg spesel dr hr biasa. Kuar opis 5pm, sampai rumah dah 6lbh..tung tang..tung tang...semua yg simple² je. Kalu kuar lewat skit dr 5pm, alamatnya sampai dekat 7pm, camno den nak masak






Minggu pertama puasa, balik kg...best wooo berbuka ramai² dgn family........... . Dlm minggu ni plak dah amik cuti sehari stgh, balik Muar pulak..abahku kena heart attack lg . Get well soon abah, walopun tak rapat sgt, tp sayang tetap sayang..adusss sedih la plak.





Quote:


Sudah kena tag lagi daaa........

Instructions :
**Start Copy**
Tag Mode: 5 blogger
1st - You leave their blog and post link and add to the list below.
2nd - Let the blogger you want to tag know they been tagged by comment in their blog or etc.

Tagged by - mama kimi


5 things found in my bag
1) Purse
2) HP
3) Compact Powder
4) Tisu-wajib ada, minah peluh
5) Lipstick


5 things found in my purse
1. Duit le..
2. IC
3. ATM kad/ kad kredit/ lesen
4. Lain² kad, bonuslink, real reward, kad klinik etc
5. Gmbr boipren aka hubby ku skrg (gmbr yg kononnye hensem skit zmn muda le katakan )

5 favorite things in my room
1. Bantal feveret wajib ada..
2. Garfield dr hubby
3. Album²
4. kad/surat chenta
5. mainan adam, basikal pun ada



5 things i’ve always wanted to do
1. Spa
2. Cuti² kat pulau
3. Baca buku cerita
4. Shopping raya blum lagik..
5. Tengok wayang


5 things I’m currently into
1. Tgh dengar lagu rock dolu²...2 insan bercinta ahaks..
2. Update keja² terbengkalai..
3. Isi borang cuti..raya yahooo...
4. Pikir balik kang nak masak apa
5. Perot ku lapor sgt...

Who am I tagging

1. cakcibur
2. cik pah
3. zully
4. mama ca
5. kurnia



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net