Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Feb-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
Raya Cina---> balik kg

Makk aiiii............punyala berjaman tak update FP. Selenga satu mcm la pulak la ni...............

Ni balik Ipoh rumah embah...semua sepupu balik. Hari panas terik..apa lg terjun kolam la masing2,


Kat Gopeng tak de kwn sgt, Syirah je. So kalau tak naik motor keliling kg dgn bapaknya, dia naik moto dgn syirah le..



Thursday, 14-Feb-2008 07:31 Email | Share | | Bookmark
Aina Karmilas's party

from cak
 
 
View all 6 photos...
Tak sempat nk upload pix dr kamera lg la..Anyway sgt seronok mkn2, adam pun sgt syok main "taman" . TQ to Kurnia & co & oso my beloved pren Sepie Mama Ca sbb konvoi sama2. Kalu idok harus tak sampai, sesat tah mana

Hana i cilok ya..tq






ni dr cak..tq nyah..


Wednesday, 30-Jan-2008 08:55 Email | Share | | Bookmark
Scoot..scoot...,Happy B'day Suamiku, Rempit2 di Cerakah

Scoot...scoot....abih hati adam dpt naik scooter ni, merempit dia dgn syirah ke hulu ke hilir dlm rumah MAk cik dia.... Tp malangnya scooter ni syirah yg punya hehhee...NAsib baik dia tak mintak masa kitaorg ikut pegi beli scooter ni. Dpt remote control lightning mcqueen pun dia kira puas hati dah...ahaks!!



B'day suamiku yg ke 36 pd 21 Jan 2008..hehhe tuanya. Mkn2 di SR, tu pun b'day boy yg bayorkan, lain kali i belanja ye... ...


Kali ke dua merempit dgn beskal kat Bukit Cerakah....syok wooo....... Tp penat menunggu beskal yg ada carrier nih, betoi2 sejam menunggu baru dpt.,





Monday, 14-Jan-2008 04:57 Email | Share | | Bookmark
Balik Kg, Kenduri Cik Dah

Pengantin & family belah lelaki, tak dan nak snap gambo pun ari tu..


Adam & sepupu sepapat..........suka sgt bila kumpul dgn sepupu. Tp bila main polis & org jahat, dia nk jd polis je..suka dpt tangkap org. Tp bila turn dia jd org jahat & kena ikat, nangis pulak hehehe..apara...


Amboi berianya dia gelak


Adam & sepupu kesayangan


Thursday, 3-Jan-2008 04:21 Email | Share | | Bookmark
Adam Goes To School..

passport pix utk sekolah yg amat susah nk di tangkap



Adam akan pergi sekolah next wk, tp minggu ni dia dah pi nursery. Adus............sgt sedih bila tinggalkan dia td. Ye la, selama ni mama (bbsitter) yg jaga sejak umo dia 2 bln. Pas tu td dia tanya, mama mana...rindula agaknye tu. Mama dia dah pindah, tu yg terpaksa hantar dia ke nurseri & tadika

Ni tak taula cemana kat nurseri tu kan..elok ke dia jaga anak kita... . On the way nk gi keje, airmata ngalir je..merah2 mata sampai opis td . Emosional betul la ibu dia nih..........


[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net