Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Apr-2008 05:58 Email | Share | | Bookmark
My Big DAy

The day i was borne 34 yrs ago...mak aii tuonya






Ini hadiah adam utk ibu dia, sabo je le Tak pe dam, dah kerja esok, belikan ibu yg betoi punya ye


Wednesday, 9-Apr-2008 02:03 Email | Share | | Bookmark
Mawi & AC Di Sini

 
 
 
View all 6 photos...
Mula2 boss tel ckp pasal lain dulu pas tu dia tanya "Liza u minat mawi tak..." Ingatkan pasal apa kan so i pun ckpla.."biasa je...x de la minat". Pas tu bila dia ckp ada 2 tiket utk tengok mawi, automatik plak ckp nk pi tengok ahaks........... .

Kamera lak cikai je kan..........semua gmbr kalu tak blur, gelap sbb guna flash. Hai..time2 camni teringin nk kamera canggih hehe...




Gmbr Ac sumer blur..gmbr bini AC je yg ada..........





Tuesday, 8-Apr-2008 02:10 Email | Share | | Bookmark
Ellyssa's B'day Party

sweet muna
ready
happy b'day to u
View all 27 photos...
Date: 5/4/08
Venue: Hoxes Bookstores & Cafe
Thanks Akma & co for inviting us..Spt biasa dtg berdua je dgn Adam. Kelakar tengok lyssa masa tiup lilin, sbb lilin tu dah kena tiup dulu dgn arisya/ariana ke, x pasti. Kenala nyanyi lg sekali hehee...








Ni from hana, cilok naa..tq


cilok dr kent..mekasih


Friday, 14-Mar-2008 01:44 Email | Share | | Bookmark
Balik Kg 6-9 Mac 2008 (Ngundi Weh)

Ada mamat ni tak buat mykad lg, balik Ipoh baru nak buat kih kih kih...Nasib baik denda RM 10 je, buatnya ratus2 tak ke haru...baik bg i duit tu leh gak beli mcm2 . Biasa dulu2 pi JPN org ramai giler...nasib baik ada mamat tu nak buat kan tak payah nunggu lama ahaks....



Ngundi...ngundi......Sekolah Kg Sg Itek...sekolahku yg terchenta................... . Ni kiranya kali ke 3, tp baru 2X je ngundi, thn 2004 tak balik.... Nasib baik masa tu menang besor kan...kalu tak makku mesti marah sbb ku tak balik habis perak tergadai ahaks.....


Ahli mesyorat ingkap.....kemain muncung adam berciter & cirah pun gelak beso.....Cirah ni bila adam ada, cousin lg sorang dina tak merasa la nak main dgn adam. cirah jeles.....dia sorang je boleh main dgn adam. cian dina...


[quote]
Quote:


Cakcibur sudah tag saya daaa.............

Last book read?
1. Master of The Game - Sidney Sheldon, mlm td baru habis...20/3/08
2. Memories of Midnight - Sidney Sheldon
3. The Sands of Time - Sidney Sheldon


Currently reading?
Belum stat lagi tp ada 1 buku tgh menunggu...tak pasti plak apa tajuk pasai buku pinjam hehhe...


Favourite genre?
Romance of course hehehhe....Thriller pun baca....apa2la..kalau jln cerita sedap mmg bacala

Favourite author?
VC Andrews, Danielle Steel, Sidney Sheldon, Jude Deveraux, Jackie Collin....ish byknye........hehehe

Favourite book - fiction?
1. The Ghost-Danielle Steel
2. Vc Andrews-Flower at The Attic & sambungan2nya semua

Favourite book - nonfiction?
hehe..ala2 non fiction nih sgt le jarang baca....tu lakiku sukala baca

3 books you wish to read next?
1. Chicklit - Teringin nak baca Sophie Kinsella nye buku
2. Motivation nye buku kih kih kih...tak tau la boleh ke idak abis
3. Hmm....apa2 yg bestla

I'm tagging:
1. MieraFaziera
2. Bro Jeff
3. MamaFami
4. RinnChan
5. Ani Ibu yasmin & danish


Wednesday, 12-Mar-2008 08:46 Email | Share | | Bookmark
Pi Mengundi Tak....

Budak kecik sekadar gmbr hiasan....tp dia pi ikut ibu dia mengundi kat Kg Sg Itek, Gopeng....nak tolong pangkah lak tu....Nasib baik x salah pangkah hehehe..........Turn Bapak dia mengundi kat Kg Tg Hussein Ipoh pun dia ikut. Siap masuk kan kertas undi tu dlm box, pas tu terbukak plak kertas tu hahahahaaa............. . Petugas kat situ bleh nmpk la apa bapaknya undi ...



Kami sefamily dah tunaikan tanggungjwb...& masing2 pun terkejut dgn keputusannya. Apo nk dikato...harap2nya walopun lps kat pembangkang, Perak tetap aman makmur bwh depa. HIDUP PERAK...........


Adam suka pizza tp kalau mkn kat rumah je. Kalau pi pizza hut tak pernah sentuh pun pizza, cuma mkn sup & chicken wing. Tu la bila mama dia x bbsitter ckp sekali hadap dia boleh mkn 2 slices, pelik jugak ibu & bapak dia. Rupanya kalau tapau, baru dia suka mkn



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net