Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Mar-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Dina, Cik Dut, Pak CIk Dut

jom kita pi
pakcik dut & dina
 
View all 8 photos...
ALkisahnya adam pii rumah Cik DUt nak amik frames yg Ibu tempah. Gelaran Makcik Dut ni dpt sbb masa Cik DUt bujang2 dulu & bapak adam pun masih kat JB, kitaorg adik beradik dok skali. Bila cik dut balik keja aje, mesti adam tersengih2, suka sgt tengok muka makcik dia tu..kitaorg kata mcm BAdut kot...lansung lekat CIk dut heheheh....

Dina sepupu adam, kurus aje...



Buat bake macaroni, bwk umah Cik dut. Adam kata sedap aje..byk dia mkn sbb budak ni suka adik beradik mee, pasta. Tp bapaknya plak kata lain kali x yah buat dah. Tak Sedap. Cess....hampeh..potong semangat aje nak masak.


Friday, 9-Mar-2007 02:18 Email | Share | | Bookmark
Just The Two of Us

 
 
 
View all 4 photos...
Saya sebenarnya risau sgt nak berjalan berdua saja dgn budak kecit ni. Tp kalau pi b'day party @ taman tu lainla..sbb kat party ramai org yg kita kenal & kalau kat taman tu ada byk benda yg dia nak main.

Kalau shopping complex memang la surrender (pas tu ada plak kes budak yg terjatuh dr celah eskalator & koma & pas tu meninggal kot, hui seriaunye..). Minggu bila tah, lps hantar bapak adam ni gi keja, dia ckp nk "mekdonal"...hmm tawakalillah ajela. Hmmm mcm boleh bawak majlis jugakla hehehe....tp bila dia tunjuk nak mainan yg utk display tu pening kepalo den nak layan...



Wednesday, 28-Feb-2007 08:15 Email | Share | | Bookmark
Gua Pun Sudah Kena TAg daaa.............

MEkaseh Cak pasai dok tag kita hhahaa..........

Hmmm..apa yg pelik pasal gua eh....

1. Kalau tgh makan tu, walopun tinggai sesuap saja..bila tu otak kata tak mau..maka tak mau le dah...(errr..ini amat jarang2 berlaku dikala perutku sudah menjd stokin ye)

2. Suka kunyah beras....sampai 1 tahap tu kan, dok sorok dlm poket baju sbb makcik saya tak bg mkn. Punyala terliur nk kunyah beras tu sampai sorok2

3. Saya suka mkn taugeh, tp kalau toge tu dicampur dlm kuetiaw goreng ke, mee goreng ke..jadik tak suka plak. Maka akan adala sesi mengasing2kan toge heheh..

Rasa2 ni je la yg pelik kot lain2 tu mcm tak pelik sgtla...oleh sbb ada 3 je, gua pun tag 3 ajela eh...

1) Hana - mama Tg Anas
2) Nim - mama 4H
3) za



****Rules: People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state this rule clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog


Tuesday, 27-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy B'day Danish

dah siap la..
check purse ibu ada duit beli eskrem tak...
apsal x nmpk pun duitnya hahaha...
View all 36 photos...




Groupbase SRi Damansara, 24/2/07

Tq Lin, kami sangat kenyang tmbh2 plak hujan plak kan

Skrg kan, ada 1 problem, Adam sgt suka ngan selipar buruk dia kaler biru ni. Dia tak nak langsung pakai kasut/selipar lain. Hmmm..............macam mana le nk grooming budak ini eh.

kc..cilok naa tq


cilok dr azza plak...tq


Monday, 26-Feb-2007 03:35 Email | Share | | Bookmark
I Love Buses & Trains--->kata Adam :P

 
naik bas ke TTwangsa
best...
View all 17 photos...
Dah macam lagu 90's tu plak..Buses & Trains

Ni masa CNY itu hari, kitaorg tak balik kg. Dok umah makan tidoq, pas tu gi taman, ha..ni satu lg naik bas, turn bas, naik train, turun train. Adam cukup suka naik bas & nak train, pantang nmpk dua-dua ni mula ckp.."adam nak nek bas, adam nak nek tin".

Makanya, park kat lrt Tmn Bahagia, amik pas RM 7/day, unlimited travel...naik train ke KL Sentral, pas tu naik bas ke TTwangsa. Sampai TTwangsa naik plak lrt ke Sogo. Isi minyak . Lps tu naik plak bas ke KL Sentral & naik bas ke Shah Alam, hehe..rindu tmpt belaja dolu2. Dah tak de bas 222 & 338 mcm dulu la.


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net