Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Monday, 7-May-2007 05:04 Email | Share | | Bookmark
macam-macam ada


Ni masa adam berkelah kat ulu chepor. Dia mandi bolen aje...suh pakai seluar katok dia tak nak. Ha..sudah sukahatila mandi bolen aje.






Ni masa Pertabalan Agung, gi umah Yan. Konvoi dgn Cakcibur, sesat larat wakakakakaa sabor ajele. Sudahnya kena podli gak dtg amik kat petrol station. Masa ni Adam menunjukkan ke 'romeo' an nye. Dia suka menyakat 2 anak dara Lya & Lisa ni. Naik push car laju2 pas tu buat gaya nak langgar Lya & Lisa. Anak2 dara ni marahla....Adam pun dgn muka nakalnya senyum kambing aje. Paling best tu, dia menyakat Lya, main computer budak tu. Dia pun berebut nak, tp last2 dia ngalah & pi bg kat Lya yg tgh nangis kot agaknya. Bila dia bg, dia usap rambut Lya , calm down darling..konon2nya. Hai sabo je le...


Friday, 4-May-2007 01:45 Email | Share | | Bookmark
Balik Kg 28/4/07-3/5/07--> Cameron Highland 1/5/07

 
teruja di ladang teh
ramainya org
View all 43 photos...
Haa...tu dia lamanya balik kg. Sabit dah 2bln tak balik, skali balik kami habis-habisan la bercuti . Sebenarnya ada wedding 29/4 tu (adam punya atok sedara kawen ). Tak de la tua sgt atoknya 37 kot...

Lps tu sempat plak gi Cameron Highland, ni 2nd time la i pi. 1st time dulu adam dok dlm perot, tgh tunggu hari nak beranak.. , drpd dok nunggu dia tak mau kuar..baikla gi jln2 kan.

Lps tu gi mandi-manda kat Ulu Chepor (adam saja yg mandi, kami tak bwk baju). Gitula kesahnya, digicam pun tak de tu yg maleh nk update. Guna Hp saje....











Monday, 16-Apr-2007 06:28 Email | Share | | Bookmark
The Big Gathering

bangun dam nak gi hepi beday 2u ni...
lya si pemalu
elo cakcibur hehhe
View all 55 photos...
Date 15/4/07, Venue: Lake Garden

Memang happening, dtg berdua saja dgn adam sbb bapaknye kena koje. Selipar buruk kaler biru tak tinggal, spare jugakla kasut lain...haram dia nak pandang

Makanan semuanya sedap2 la, tp tak dan nak tibai sumer..bz ngalahkan ajk heheh....bz nengok2 si adam yg asyik2 nk tengok bot kat tasik tu. Kena ikut, kang tak pasai2 ada kes terjun tasik plak...


Tak sempat jugak nak tegur semua....senyum2 ajela..Bila nak balik, ada budak sudah
patah kaki..dia nak didukung Bukannya dekat wooo nak gi parking tu....
Pas tu ada berlaku plak tragedi April...hampeh.........nasibla shbtku si Sepie aka Mama Ca ada utk menolong. Tq nyah............tak tau nk habaq cemana berterima kasihnya aku....





cilokdr Jaie tq ye...





Thursday, 12-Apr-2007 03:04 Email | Share | | Bookmark
B'day Bash @ Isi Rimba Camp

tengok tu selipar biru kemana-mana saja
menuju ke tmpt acara
ini pondok apa tah
View all 27 photos...
Happy B'day to Eusoff, Lateef, Sarah & Ibrahim..
Venue: Isi Rimba Camp, Kemensah.

Ini kira pertama kali gi b'day party kat tepi sungai & dalam hutan. Best jugak..tp kena ada back up plan la, sbb takut hujan kan. Tak pasal2 plak cramp kena berhimpit dalam khemah

Kitaorg suka sbb rasa mcm balik kg la pulak..tp sungai kat Gopeng tu masih tak dapat di kalahkan la.. Sungai kat sini kecik.

Ada satu kisah sadis...tgh i dok makan, Bapak Adam yg sudah mkn ni sajala dok pusing2 keliling camp tu. Si Adam ni plak pun dok usha keliling jugak, bila dia gi tepi sungai ibu dia ni panggil dia mai dtg kat kita. Bila dia dah mai..dia usha plak kat sekeliling ibu dia, kebetulan kat blkg ada budak2. Dia pun ala2 nak berkawan tp tah cemana bleh plak termasuk dlm kolam kecik kat tepi tu. Hmmmm adam..adam...Nasib baikla air takat lutut dia aje. I pun kira cuai gakla... Sorry adam..habis berlemoih ngan pasir/lumpur. Tak bawak baju spare plak, cuma bawak suar katok nk bg dia mandi sungai






HAPPY B'DAY TO MY EVER DEAREST FRIEND, MIRA @ SEPIE AKA MAMA CA..12/4/07 yg ke berapa nyah?? 23 ka?? hahahah


Tuesday, 10-Apr-2007 02:47 Email | Share | | Bookmark
Fuhhhh....LEganya I'net dah Ok

Rasa cam nyanyuk je lbh dr seminggu tak dapat ber FP hehehe..........Akhirnya kini pasti ku dapat berFP jua..lalalalalaa......... . Mintak mahap ala2 sewel la pulak...


Gmbr hiasan...si budak pipi tembam bernama Muhammad Adam Shukhri, yg sgt suka berselipar buruk kaler biru, selipar lain tak nak & dia rela berdiri, tak bergerak2 selagi x dpt selipar kesayangannya tuh .


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net