Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-May-2007 02:40 Email | Share | | Bookmark
Lasagna Liza??

 
 
 
Yaa..puanĀ², setelah sekian lama mengidam nak makan homemade lasagna, akhirnya mlm td terhasil le jugak . Hmm Mr Taster blm rasa lagila sbb mlm td dia balik lmbt. Tekak sendiri bolehla terima kan, org lain tak taula. Tp tekak Adam yg tgh tak berapa sihat tu boleh terima jugak
Resipi cilok kat FP Erna Mommy D&D & jugak kat FP Kuchai Thanks u ols..


Ni last wk punya cerita, teringin nk buat cupcakes. Resipi cilok kat FP Kak Rossya. Tq kak rossya.



Gambar Hiasan........budak buat2 tido...


Tuesday, 22-May-2007 06:07 Email | Share | | Bookmark
Adam is 30mos--> 2 tawon 6 bulan laa

 

Credit to Zatul for this lovely layout

Yeii..adam dah 2thn 6 bulan....Progress mcm biasa. ABC pun berterabur..L,M,N dia bantai ckp L,L,L..hai adam..adam.... Kalau pronounce L, lidah akan keluar sampai menyentuh bibir atas ahaks... .

Makin byk akal--> read makin nakal. Dah pandai pulak nk pukul2 kita . Tapi kena marah..cengeng!! Sikit2 nangis..ada yg kata manja sgt. Errr..ye ke ha?? Adakah pasal dia sorang2 je maka. perangainya pun ,mengada+manja terlebih Tp...yg bg sejuk hati skit..sbb dia pandai dah ckp "adam minta maaf" sambil mengendeng-ngendeng .

Adam sgt suka car, bas, lori & sewaktu dgnnya. Ada semua collection ferrari yg jual kat shell tu & ada antaranya sampai 2 jenis utk 1 model

Masih lagi pakai diaper, unless kita tipu dia ckp diaper dah habis. Barule dia diam sambil menyarung seluar



Thursday, 17-May-2007 04:11 Email | Share | | Bookmark
Makan-makan

The day b4 mother's day ari tu, teringin sgt nak mkn spaghetti carbonara & bapak adam pun suka carbonara, tp den x reti nk buat. Kalu main agak2, takut sudahnya di tong sampahkan. Nasib baik la, Shima mama Ariz faruq tepek resipi dia kat FP. Mr Tester kata ok..so lps ni leh buat lagik ahaks...


Choc chip cookies, tepung segera ni pun dah beli lama. Elok2 je la buat time ni, pasal next mth dah xpire


Ni pun kes teringin nk mkn muffin homemade. Pi carik resipi plg senang kat FP mamafami. Thanks mama. Ist time buat dlm cup biasa, melimpah ruah.





2nd time buat, dlm cup yg elok skit. Tp x cantik sbb den guna oven butterfly saja, x de kembang2 kat atas



Den tak pandai masak, tp sibuk jugak nk tepek gmbr kat sini. Actually ni utk motivate diri sendiri ...


Tuesday, 15-May-2007 04:47 Email | Share | | Bookmark
Negori 9

dah sampai umah pengantin
adam & bapak
 
View all 17 photos...
13/5/07-Kuala Klawang & Port Dickson.
Wedding anak besan omakku di Kuala Klawang. Pagi ni bgn pagi mata adam dah lain macam, rupanya dah kena sakit mata, tp tak teruk la... . Lps kenduri sempat lagi ke PD. Tp tak mandila sbb tak bawak baju pun. Spt biasa adam je la yg mandi tu pun bolen...









Quote:
err kwn2.. fifi tu kawan pengantin gamaknya... , den pun tak tahula..


Friday, 11-May-2007 06:23 Email | Share | | Bookmark
Rambut oh rambut

 
 
Budak adam ni ada 1 masalah le nak potong rambut. Mayb sbb dia cuma pernah gi barber sekali je tu pun tahun 2005. Skali lg Embah dia yg potongkan rambut. Lps tu memamg tak pernah potong, cuma trim skit2 je.

Baru2 ni, kitaorg decide nak potong rambut dia, tapiiiiiiiiiii...2X bawak kedai (berlainan) dua-dua dia tak mau. Embah dia nk potongkan pun dia tak nak . Makanya jadikla sesi trim spt di bawah nih

Masa ni Ibu yg trim, rambut blkg..kasik pendek skit. Rambut dia dah b oleh diikat. Disbbkan tgn ni bknnye reti nk trim lebih2 maka inila jadiknya.



Yg ni plak bapak dia pi trim yg belah atas. Udah tobekle pulak . Okla skit tak de pjg sgt. Ramai dok ingat dia girl bila rambut pjg


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net