Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Jul-2007 05:02 Email | Share | | Bookmark
I Luv Ur Smile

 
 
 
Cukup susah sebenarnya nak dpt gmbr Adam senyum ni.....priceless




Balik kg 24-26/6/07, baru 3 org cucu, Uci Timah dah pening kepala


Wednesday, 27-Jun-2007 09:24 Email | Share | | Bookmark
Entry Org Malas

Dah berjaman wedding nih ha.. . Kenduri kawin anak kpd sepupu bapak Adam. Pix pengantin x de sbb kitaorg sampai dah dekat 3pm. Terus tuju makan je le . Budak² ni sempat pi playground kat dpn rumah tu



Esoknya plak buat muffin pisang, hmm sedap..heheh masuk bakul le plak kan. Sbb apa pisang?? Pasai bapak adam request pisang, godek² kat FP mamafami. Tq mama...



Brownies ni bknla buat hari yg sama, ini kes memeram gambar² la. Big guy & small guy tu x de sweett tooth, den jugakla yg mkn sampai licin ( ni alasan sbb x bleh nk kurus la ahaks.. )




Monday, 18-Jun-2007 08:05 Email | Share | | Bookmark
Miau-Miau

 
 


Quote:
Kami sgt la suka dekat kucing . Adam tu menurun dr ibu dia la kot yg gemor sgt ngan kucing. Tp lps adam dah ada, suka kucing jd no 2 la, lbh suka dekat baby plak heheh....Tp tak maula bela kucing memandangkan dok kat flat saje kan, kang ada plak kucing terjun, tak pasai² ada kes kucing mati bunuh diri , Lg pun dah tak lalu la nk basuh berak dia..busuk wooooo....


Thursday, 14-Jun-2007 03:06 Email | Share | | Bookmark
Layout

Ni semua layout goddes aka zatul yg buat..


asik recycle gmbr le je...


Tuesday, 5-Jun-2007 02:27 Email | Share | | Bookmark
Shrek 3



Sekadar gambar hiasan

Baby ibu ni dah nak masuk 3 tahun, makanya dgn hati berkobar² (bapaknye la) bawak la dia pi tengok Shrek Ahad lps. Kami ingatkan dia dah bolehla concerntrate, sbb biasanya bila dia tengok citer² katun feveret dia tu, boleh plak dok diam.

Bila dah tayang citer Shrek tu, mula² okla..pas tu 'apa tu...dia buat apa tu..org tu pegi mana tu....sblh ni apa bu.. ' etc..etc....Org sblh, org blkg dah mula shhh..shhhh......... Haiyo adam..adam....Lps sejam dlm panggung, bapak dia pun x bleh tahan...dia suh den duduk tengok le sampai habis. Tp malehla plak nk tengok sorang² kan. Kami pun terus la kuar. Bapak dia kata nila kali pertama & terakhir bawak Adam tengok wayang.. Tunggu dia dah 4,5 taun sok baru bawak lagi ekekek....

Tu la ibu dia mmg berat hati nk bawak, tp kebetulan nak balik tu hujan lebat sgt la plak. Okla..jom je la tengok wayang


sblm kejadian, mkn kat KR..yummy


nak sgt beli sticker car ni..ha..belila..


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net