Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 22-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Happy B'day Adam & Oso Lely Raihanah

Hari ni genapla 4 tahun si Muhammad Adam Shukhri bin Mohd Daim ni melihat dunia. Alhamdulillah rasa sekejap je dr baby kuek kuek tu...yg masa tu i dok pikir bila nk beso ni heheh La ni dah beso & dah boleh argue plak dgn kita . Dtg malas dia tu, banyakla alasan kalu kita mintak tolong

Adam ni anak ibu, manja sgt dgn i. Kalau kena marah terkulat2 muka sambil ckp 'adam minta maap..cepat salam adam balik" . Dgn bapak dia plak, kwn gaduh & kwn main yg jenis kasar2. Ha..amik, sapa suruh ajak dia gusti2 kan. Tgh bapak dia baring, bleh dia pi melompat ala2 wrestling atas perot .......hopefully sampai ke besar dia sayang ibu & bapak dia ok..aminnn. Dan paling penting semoga Adam jd anak yg SOLEH......so tau mana yg buruk & baik aminnnnnnnnnn.............

dah potong kek awal2 masa celebrate ramai2 kat cyberjaya park ari tu...tq aunties utk hadiah yg mabeles2 semua


pg td (jumaat 21/11) hantar brownies & goody bag je utk kwn2 dia kat nurseri. tak de party pun, nk masak2 panggil keluarga pun malas sgt .


ni masa konsert last wk. pix cap ayam je kan..so gambar adam nyanyi kalu tak blur, gelap sbb flash heheh.........



Quote:
Congrats to Mama Mira, bb Luqman dah menjenguk dunia 22/11/08. Same date dgn abg adam & akak lely plak tu yeiiiiiiiiiiiiiiiii




Tuesday, 18-Nov-2008 06:20 Email | Share | | Bookmark
Nov Kids B'day Gathering

olie & akif
comei kek nya, sedap plak tu
foods
View all 37 photos...
Alkisahnya 8/11/08 baru2 ni, organizer cadangkan mana budak2 yg lahir bln nov ni kita adakan b'day celebration kecil-kecilan....Budak2 yg terlibat ye lah Haziq, Alyssa, Adam, Shariq, Hadif, Laily, Nuha, Aqeera, Farhan, Ameer. Sori sgt2 kat Ameer, x sangka Ameer mai...hadiah ku x spare utk dia.

Olie yg jauh pun mai.......syok tgk mommy mithali nih, gebu hg la ni olie, berseri2 gitu hehehe . Kiranya ramai mommies FP yg dah lama sgt i x jumpa & x pernah jumpa lg mcm Ina ada mai. Ada akma, erna, zatul (ni yg dah lama giler x jumpa). Pas tu had mak2 yg anaknya lahir bln nOv Cik Pah Liza, Zully, Cakcibur, Ita & Ida. Sayang korang sumer hehehe.......mmuahhss







Ita cilok naa..mekasih


Wednesday, 15-Oct-2008 03:56 Email | Share | | Bookmark
Raya @ Cak's-11/10/08

kakeeda tembem
lely pun tembem
 
View all 20 photos...
Beraya beramai-ramai di rumah Cakcibur pada 11/10/08. Hehe......i & adam yg mola2 sampai, then org kedua last balik . Ada Kurnia & co, Cik Pah Liza & co, Zully & co, Ita & co dan Ida & co. Lama betul dah x jumpa depa2 ni, ni la peluang sembang sakan heheh........ Tq Cakcibur & co yg dr pg dah memasak hehe........Sodap sungguh mee kari hang nyah......


Cilok dr ita, mekasih na........suka betul adam dpt main beskal, sampai putus dua belah selipar heheh


Ni pun cilok dr ita...tq









Quote:
Elly, i bz mkn..sampai lupa nk snap pix makanan hehehe............


Monday, 13-Oct-2008 02:22 Email | Share | | Bookmark
Syawal 2008

 
 
 
View all 18 photos...
Tahun ni turn belah suamiku itu kat Sg Tapah. Pagi raya ke 3 baru balik Gopeng. Tapi raya ke 2 beraya dgn pakcik2 & makcik2 belah i kat Batu Gajah. Balik tu singgah Kellie's Castle. Hee......x kuasa betoila pakai baju raya pi situ. Tp dah lakiku itu sebok sgt nk pi..pi le jugak.

Thn ni kitaory nye theme merahnye mak ngah. Lakiku itu yg pakai baju thn lps thee hehe....ingatkan dia x mau beli baju melayu lagi, almaklumle pakai pun jarang2. Pas tu dia komplen nape x sama kaler nih. Takpe le bang, next yr kita beli sedondon la k...



gomoknya daku...






Raya ke 2 beraya kat Batu Gajah, pas tu singgah sini...bayaran RM 4.








Thursday, 28-Aug-2008 08:18 Email | Share | | Bookmark
Adam Pi B'day Party

Mekdonal ttwangsa........suka betul budak adam dpt pi b'day party. pas tu dok komplen b;day dia lmbt sgt.. . Kawan2 kat sekolah byk dah sambut b'day, tu yg dia kecoh dia nye lmbt sgt . Sabo ye anakku............ujung thn


Adam main tah hape2 hheehe...


B'day boy, djh 1 tp kecit je....


kawe2 ku zaman itm. Lamer giler x jumpa...


Quote:

26/9/08
UTK KWN2 KU SEMUA, SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN YE. KALAU ADA SALAH & SILAP SEPANJANG BERFP NI, HARAP MAAFKAN 0-0 YE

KAMI AKAN BALIK KE GOPENG & IPOH MALAM NI, DRIVE SAFE YA SEMUA...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net