Want your
own Fotopage?








 
Adam Shukhri's FotoPage

By: halimatul liza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Jul-2009 07:44 Email | Share | | Bookmark
Adik Lagi..

 
 
 
View all 5 photos...
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik












Tuesday, 16-Jun-2009 01:06 Email | Share | | Bookmark
Nur Sarah Naureen

Presenting my lil girl..Nur Sarah Naureen . Alhamdulillah Sarah selamat dilahirkan 8.59pm @ 10/4/09 ( 1 min nk ke pukui 9 pun doc kira hehehe...). Sarah pun "ikut tingkap" mcm abg dia jugak....Lps ni tadak can la nk tmbh anak, dah tua heheh...


Dah 2 bulan daaa.........boleh tahan jugak semangatnya budak ni...


Kami sepupu..........beza 10 hari. Irisya lahir 1/4/09.


Thursday, 5-Mar-2009 09:11 Email | Share | | Bookmark
Adam oh Adam

 
 
 
Budak yg kena jahit, jatuh kat nurseri kena tolak dek kawan. Seriau wooo...6 jahit tu..!


Dah baik dah tu yg t'gedik2 tu....dok pakai serkup i


i kecik2 dulu


Monday, 19-Jan-2009 03:47 Email | Share | | Bookmark
Daytrip to Cameron Highland 18/1/09

utk uncle johnie
ni pun
dan ni
View all 8 photos...
Hubbyku tiba2 mengajak ke CH dr itu hari lg. I tanya nk buat apa, "tu hari masa nak beranakkan Adam pun kita pi CH, kali ni pun pegi jugakla, boleh beli bunga". Aik.........bunga?? Hmm sejak akhir2 ni dia rajin belikan i bunga eg bunga kekwa (mcm bunga cina bwk pi jirat plak kan), pas tu i request bunga ros dia beli 3 kuntum je sbb mahai. So kat CH smlm, 3 dozen rm 10 tu dia belikan huhuhu.........

Actually sbb keduanye yelah pasal kwnnye yg bernama Johnie tu nk survey jalan ke CH, nanti nk bawak aweks pigi ahaks..........

Kat Bharat tea, mak buyung ni termengah2 naik ke atas tu, nk amik gambo nye pasal.........fuhhhhh


Beli teh stoberi & blackcurrant...hmm shedap.....


Adam dok main Uncle Johnie nye camcorder..seriau kot jatuh anak oiiiiiiiiii


Kat smoke house, tak sah le kalu tak snappo kat phone booth lama ni kan


Bunga2 cintan


Tuesday, 13-Jan-2009 02:51 Email | Share | | Bookmark
Macam-Macam Ada.......

Pix berkurun lama, tu dia punyala malas nk update. Uchee (opah) adam dtg bawak kek besday, tiup lilin sama2. Adam 22/11, uchee 25/11


Balik kg masa krismas. Mukaku sudah besaq pinggan hehe.......


Cousin ku menikah, ini budak2 kan tak boleh duduk diam tau. Mak pengantin dah jeling2..takut hantaran rosak hahhaah.......


Selamat Pengantin Baru Indang & Hubby.........28/12/08


Lps kenduri esoknya gi Teluk Batik lak. Ini budak2 sgt abih hati esp Adam. Balik tu singgah Lumut request beli pelampung sbb yg dia pakai tu, pinjam cirah


Seronok habih main pasir, ajak balik pun tak nak




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net